Cookie- og privatlivspolitik for Læger uden Grænser

1.  Ejeroplysninger

2.  Cookies
 

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
 
Læger uden Grænser
Dronningensgade 68, 3. sal
1420 København K
Danmark
 
Telefon: 39 77 56 00
E-mail: info@msf.dk
 

2. Cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:
 
  • Trafikmåling: hvor mange besøger vores site og hvad er deres adfærd på sitet.
  • Målrette vores annoncer på andre sites på baggrund af besøg på vores site (Google Remarketing)
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
 

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg besøg på sitet.
 

2.2 Sådan sletter du cookies

 

2.3 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
 

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
 

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 

3. Brug af personoplysninger

Når du giver et bidrag til Læger uden Grænser, via hjemmesiden eller via bankoverførsel, girobetaling eller andet, gemmer vi dine personoplysninger, for eksempel navn, adresse og CPR-nummer. Det gør vi for at kunne kontakte dig og give dig information om det arbejde, vi udfører rundt omkring i verden. CPR-nummer bruger vi til at indberette dine donationer til SKAT, så du kan opnå skattefradrag. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
 
Vi videregiver aldrig dine oplysninger til andre end vores leverandører (virksomheder, som hjælper os med brevudsendelser, telemarketingkampagner, analyser m.v.), som kun bruger dem i forbindelse med opgaver udført for os.
 
De oplysninger, som du afgiver via Læger uden Grænsers donationssider (betaling med betalingskort/kreditkort og oprettelse af Betalingsserviceaftale), sendes via en sikker forbindelse. For at sikre, at ingen uvedkommende kan læse oplysningerne, beskyttes informationen med krypteringsteknologien Secure Socket Layer (SSL).
 

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Læger uden Grænser, skal du rette henvendelse til vores donorservice-afdeling på donorservice@msf.dk eller telefon 39 77 56 56. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
 

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.
 
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
 
Spørgsmål og kommentarer kan sendes til info@msf.dk
 
Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på en skabelon udarbejdet af Minecookies.org